Cyklo tábor - Mšeno (25.10. - 30.10. 2005)

Kronika 2005 Zobrazit fotogalerii

K podzimním prázdninám již neodmyslitelně patří náš tradiční Cyklo tábor. Letos jsme opět zvolili již dobře známou lokalitu severních Čech, konkrétně CHKO Kokořínsko. Ubytováni jsme byli v rodinném penzionu „U Součků“ vzdáleného pouhé 3km od hradu Kokořín. U odjezdu jsme naložili kola do tranzitu a naše početná skupinka cyklistů vyrazila autobusem do Mělníka a odtud ještě vláčkem až do vesničky Kanina. Vlak nás vyklopil na nádraží a my se ocitli v úplné tmě. Někteří vytáhli své cyklo světla a my tak mohli dorazit až na místo. Jelikož už byl večer, rozmístili jsme se do pokojů a mohli se těšit na následující dny.
V pátek 28.října jsme nechali kola doma a vydali se pěšky společně na hrad Kokořín. Po prohlídce jsme se stejnou cestou vrátili do chalupy, na zahradě se pak hrály míčové hry a tak jsme večer byli opět příjemně unavení.
Je skvělé, že se nikomu nestala vážná porucha na kole, takže až na pár píchlých duší a zamotané pumpičky do kola jsme se obešli bez technických problémů. I se zdravím jsme se vedli skvěle, škoda jen, že nás musela dříve opustit Kamila, která měla teploty a tak si pro ni přijeli rodiče.
V den odjezdu jsme už na kola nevyrazili, naložili jsme je do auta a sami jsme po obědě vyrazili na nádraží a po několika přestupech jsme se ocitli v Praze. A to bylo znamení, že je vše u konce, ale nezoufejte, pokud se vám cyklo tábor s námi líbil tak jako mě, tak není nic jednoduššího než s námi vyrazit zase za rok.
Vendula